Goedkope Online Winkels Digitale Camera's

Goedkope digitale fotolijsten

Mooie desinger fotolijst online kopen

Home > Winkels > Fotolijsten

Navigatiemenu

 

Winkels met digitale fotolijstjes

Hieronder staan per merk de online fotowinkels waar je de digitale fotolijstjes en fotoframes goedkoop direct kunt bestellen.

Een digitaal fotolijstje met geheugen kan tot wel honderden foto's laten zien.

 

Foto's inlijsten / Fotoframes

 
 

Wat is een digitale fotolijst?

Digitale fotolijstEen digitale fotolijst is niets anders dan een normale fotolijst of fotokader. Alleen de manier waarop de foto getoond wordt is anders, nl. digitaal.

Achterkant digitaal fotolijstjeIn plaats van een fysieke foto, stop je een geheugenstick of geheugenkaart in de achterkant van de fotolijst.

Een digitale fotolijst heeft een display scherm, waarop de ditigale foto's die op de geheugen stick of geheugenkaart staan 1 voor 1 getoond worden. Fotolijsten die digitaal werken zijn de toekomst.

Afstandsbediening digitale fotolijstenBij een digitale fotolijst zit ook vaak een kleine afstandsbediening. Net als bij een gewone fotolijst kun je ook 1 specifieke foto selecteren. Het voordeel bij het wisselen van foto's is dat je simpel uit het geheugen een andere foto kiest en niet iedere keer een andere foto moet insteken en goed friemelen.

Digitaal foto's bekijken in een digitale foto lijst is voor iedereen een fluitje van een cent.

 

PHILIPS

Een Philips digitale fotolijst staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

 

PIXMANIA

 

SAGEM

 

SALORA digitale

 

SAMSUNG

Samsung is een van oorsprong Duits merk dat ook hele mooie en dgelijke digitale fotolijsten online te koop heeft.

 

SIGMATEK

Fotolijsten van Sigmatek zijn beschikbaar in zwart, wit of metallic. Vanaf 8 centimeter tot wel ruim 26 cemtimeter

Met een Sigmatek fotolijst kun je al je digitale foto's in een mooi frame laten zien.

 

Sony

Sony heeft niet alleen een groot aanbod aan digitale camera's, maar ook leuke accessoires zoals digitale fotokaders.

 
 

Digitale foto sleutelhanger

Digitale FotosleutelhangerDigitale fotolijstjes zet je in huis of hang je aan de muur. Maar er zijn ook digitalefoto sleutelhangers waarop je digitale foto's kunt bewaren en tonen.

Met een digitale fotosleutelhanger heb je altijd je favoriete foto's bij de hand

Geef een leuke digitale fotosleutelhanger cadeau aan je vriend of vriendin zodat hij of zij jullie mooiste herinneringen altijd bij zich heeft.

 

Digitale foto wekker

Digitale FotowekkerWakker worden met de mooiste foto's van je vriend of vriendin die je lachend begroet als je 's ochtends wakker wordt.

Dat kan nu met een digitale foto wekker. Altijd wakker worden met het uitzicht op je favoriete foto's.

Een wekker met de foto van je vriend of vriendin als je 's ochtends wakker wordt, een ideaal cadeautje als reiswekker, kookwekker of gewone wekker.

 

Design fotolijstjes

Ben je meer op zoek naar een mooie traditionele design fotolijst, neem dan eens een kijkje bij de volgende online winkels die gewone fotolijstjes verkopen.

Fotolijsten van hout, aluminum, met en zonder passe-partout en andere leuke mogelijkheden om je foto's het beste te tonen.

 

Maten van een fotolijst

De maten van een digitaal fotolijstje worden vaak in inches weergegeven, omdat deze lijsten van oorsprong uit de Engelstalige markt zijn gekomen.

Hieronder vindt u een kleine tabel met daarin de afmetingen en maten van een digitale fotolijst in inches en centimeters.

1 inch = 2,54 centimeter

  • 5 inch
  • 7 inch
  • 8 inch
  • 10,2 inch
=
=
=
=
  • 12,7 cm
  • 17,8 cm
  • 20,3 cm
  • 25,9 cm
 
 

Fotolijsten en fotokaders voor digitale foto's

Digitale fotolijsten zijn handig en voordelig. Je stopt een geheugenstick in digitale fotolijst en je kunt uren kijken naar de verschillende digitale foto's die je genomen hebt in een mooi fotokader. Je kunt in een digitaal fotolijstje de foto's stilzetten, snel of langzaam laten lopen en meer.

Op deze pagina vind je winkels die allerlei merken digitale fotolijsten en digitale fotoframes verkopen tegen goedkope prijzen. Kijk snel en schaf zo'n makkelijke ditigaal fotolijstje aan, om je digitale foto's helemaal tot hun recht te laten komen in een mooi foto frame. Nieuwe gadgets zijn onder andere digitale foto sleutelhangers en digitale foto wekkers, waarin je ook je foto's kunt laten zien.

Goedkope digitale fotolijsten online kopen

Een dititale fotolijst waar je je foto's digitaal kunt laten zien is ideaal. Goedkope digitale fotokaders en fotolijsten online kopen. Mooie trendy digitale foto lijst, modern fotokader, hip digitaal fotolijstje en Online digitale fotolijstjes kopen.

Digitale fotosleutelhanger en digitale fotowekker

Een digitaal fotolijstje in sleutelhanger of wekker is een leuk cadeau voor je vriend of vriendin. Met dit soort speciale fotolijstjen die je altijd bij je hebt geeft je pas echt een teken van liefde.