Goedkope Online Winkels Digitale Camera's

Spiegelreflex

Home > Begrippenlijst > Spiegelreflex

Navigatiemenu

 

Wat is spiegelreflex?

Spiegelreflex is een ingebouwd systeem in een camera, waarbij je als je door de zoeker kijkt, door middel van spiegels in de camera die reflecteren wat er op de lens valt, hetgeen ziet wat eigenlijk door de lens gezien wordt.

Digitaal spiegelreflex duidt vervolgens op de manier waarop de foto's zijn opgeslagen. Niet meer analoog op een fysieke film of fotorolletje, maar digitaal op een digitaal medium zoals een memorystick of flash card.

 

Kijk in de begrippenlijst voor meer uitleg begrippen digitale fotografie

 

Winkels met digitaal spiegelreflex camera's

Als je het fotograferen helemaal onder de knie hebt met een leuke digitale compactcamera, kijk dan eens voor een iets geavanceerdere digitale spiegelreflex camera. Je kunt eerst ook nog een cursus fotografie volgen, maar uiteindelijk wil toch iedere hobby fotograaf met een mooie digitaal spiegelreflex fototoestel aan de slag.

Kijk bij de onderstaande digitale spielreflex camera shops waar je de spiegelrelfexcamera van je keuze wilt kopen.

 

Fotograferen kun je leren

Leer deze en andere digitale fotografie termen en begrippen op de leukste cursussen. Schrijf je in en begin meteen met die leuke fotocursus.

Klik hier voor meer cursussen digitale fotografie.

 

Uitleg termen en begrippen fotografie
A tot en met I

 

Uitleg termen en begrippen fotografie
J tot en met R

 

Uitleg termen en begrippen fotografie
S tot en met Z

 

Uitleg Spiegelreflex

Digitale reflex fotografie met een spiegelreflexcamera is een uitdaging voor iedere amateurfotograaf. Heb je de basis fotografie beginselen onder de knie, dan kun je met een spiegel reflex camera een stapje hoger om nog mooiere en betere foto's te maken. Lees hier de betekenis van Spiegelreflex, Digitale Spiegelreflex en waar je Spiegelreflex Camera's online kunt kopen